DJORDJE BALAŠEVIĆ P(j)esmom do slobode – П(ј)есмом до слободе

Posted on Updated on

pesmom-prednja

Ђорђе Балашевић је човек, полуСрбин -полуХрват, који воли да пева на чистом хрватском језику и понекад пева на исквареној варијанти хрватског језика, тј на српском језику. Да не бисмо увредили човека овде смо у наслову извршили једну корекцију. Поготову ако види да је ова касета исписана ћирилицом може човек да се изненади. Волио бих да га видим да отпева ово на латиници.

Историјат ове бедне касете је познат. Издата је од стране МИ5 и донирана од стране ЦИА појавила се пред саме ИЗБОРЕ где ће покушати бедним методама да скину Милошевића. Данас видимо који су то смрадови и чему највише стреме – НОВЦУ, ПРИВИЛЕГИЈАМА И ВЛАСТИ. Ништа им не вреди јер данас личе на Милошевића скоро сви. Наjвише Тадић који чак верно гради свој лик и дело према понашању г-дина Милошевића.

На касети се налази једна песма одлично снимљена, са веома бљутавим стиховима и отпевана од стране полуСрбина и полуХрвата Ђорђа (Ђорђи) Балашевића. Нема ознака никакве фирме (чак и пирати имају неке ознаке) што само асоцира да је произведено ван Србије.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s