Milovan Ilić MINIMAX 1989 SFRJ – Exraordinary commedian form YUGOSLAVIA

Posted on Updated on

BIO JE NAJVEĆI ZAJEBANT NA TLU JUGOSLAVIJE, JEDINSTVENA VODITELJSKA POJAVA NAŠE BIVŠE DOMOVINE I PRAVI PREDSTAVNIK JUGOSLOVENSKOG ZABAVLJAČA-RADIO-VODITELJA OD KOJIH DANAS NEMAMO NIKOGA. ZNAO JE DOBRO DA PREPOZNA PREVARANTE I BARABE I NJIH JE STALNO ZAJEBAVAO PO SVOJIM RADIO EMISIJAMA. KAO GLAVNE MUZIČKE LOPOVE UVEK JE OZNAČAVAO GORANA BREGOVIĆA I BIJELO DUGME. IMAO JE SVOJE ULIČNE REPORTERE, PROGURAO JE LEPU BRENU NA TRON VELIKE ZABAVLJAČICE A OD NJE NIJE DOBIO NIŠTA. ZNAO JE DOBRO DA PODJEBAVA I POLITIČARE I SVE NJIMA BLISKE. IMAO JE LEPO MIŠLJENJE PO SPORTU I ZABAVI, VELIKI BROJ POŠTOVAOCA I MEDJU STRANIM VODITELJIMA. VELIKI BROJ BLOČA IZA SEBE ALI MNOGO VIŠE RADIO EMISIJA.

Čujmo dakle majstora zabave preko radio talasa kako priča o tekućoj političko-bezbedonosnoj situaciji te 1989. godine i šta misli o

S F R J

MINIMAX JE BIO I OSTAO NAJVEĆI KOMEDIJANT I ZABAVLJAČ I PROMOTER LEPOIH ŽENA (KOJE MU NISU DOŠLE NA SAHRANU, NI JEDNA). ON JE JEDINSTVENA OSOBA U OVIM NAŠIM BALKANSKIM KRAJEVIMA JER TO ŠTO JE RADIO RADIO JE JOŠ U VREME ĆIVOTA JOSIPA BROZA TITA. NJEGOVE EMISIJE SU BILE MEDJU NAJSLUŠANIJIMA U JUGOSLAVIJI I TO NA CELOM NJENOM PROSTORU. KO TO NE SHVATA I KO GA NIJE BAR JEDNOM ODSLUŠAO U SVOM ŽIVOTU TAJ JE PROMAČIO SVOJ ŽIVOT.

MINIMAX SIGURNO TREBA DA ŽIVI SVOJ NOVI VIRTUELNI ŽIVOT NA INTERNETU. OVO JE NAŠ SKROMNI DOPRINOS TOME.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s