ENRIKO JOSIF 198_ Intervju

Posted on Updated on

VOLIM OVAKVE KASETE NA KOJIMA IMA OVAKO INTERESANTNIH STVARI KOJE NEKO NEGDE SNIMI IZ LJUBAVI PREMA POZNATIM LIČNOSTIMA IZ SVETA MUZIKE ILI ESTRADE ILI POLITIKE.

NA OVOJ KASETI SE OČIGLEDNO RADI O POZNATOM KOMPOZITORU NEKADAŠNJE JUGOSLAVIJE ENRIKU JOSIFU KOJI OVDE PRIČA U FORMI INTERVJUA (NE ČUJU SE PITANJA I LIČI KAO DA JE PRIVATNO PRIČAO NEKOME KOGA CENI I POŠTUJE) O RUSIJI, O STLAJINU, LOGORIMA, ČUDNOJ IDEJI DA SAMI RUSI SEBE UBIJAJU, SVE U SVEMU JAKO LIČNA ISPOVEST KOJA JE DATA NEKOM PRIJATELJU, PRETPOSTAVLJAM.

ENRIKO JOSIF priča

Advertisements

4 thoughts on “ENRIKO JOSIF 198_ Intervju

  SERGEY said:
  March 6, 2010 at 05:58

  zahvalan sam davoru i zeljku koji su ulozili svoj napor i trud da omoguce onima koji se zanimaju za prorocke reci velikog enrika i da zahvale bogu sto je takav covek ziveo i sticao duhovna iskustva bas u beogradu, za koga je on rekao : Beograd je moj Hram
  ako slucajno imas jos kaseta sa njegovim pricama bilo bi velikodusno od vas ako biste i tostavili na raspolaganje za download. hvala vam veliko.

  aktivista responded:
  March 6, 2010 at 11:18

  Ne, ovo je jedina takva kaseta koja se iznedrila iz privatne zbirke koju sam otkupio na buvljaku na Bajlonijevoj pijaci. U toj zbirci koju ja nazivam SP (inicijali glave porodice) nalaze se mnoge lepe stvari ali ovo je svakako bio najveći pogodak.

  Ljudi su u neka prošla vremena svašta snimali sa radija ili privatno tako da te kasete treba sve presnimiti i videti šta se sve nalazi na njima.

  bascelik678 said:
  June 12, 2011 at 15:54

  ne radi link!!!!!!!!!!!

  aktivista responded:
  June 13, 2011 at 07:39

  nEK NE RADI, VEOMA JE STAR LINK

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s