ERASERHEAD Untitled – DRAWBACKS Demo 1999 (SER)

Posted on Updated on

 

VOLIM DEMO TRAKE. ONE POKAZUJU DA JE U SRBIJI ITEKAKO ŽIV ROKENROL I TO SVE DOBRO ZVUČI. ALIOVO SU TRAKE IZ NEKOG PROŠLOG VREMENA. IMA LI OVOGA I DANAS? IMA NARAVNO, POŠTO U REGIONU POSTOJI NAJVEĆI DEMO FESTIVAL A TO JE ONAJ U BANJALUCI. I DRAGO MI JE DA JE TAKAV FESTIVAL U REGIONU JER ONDA SVI MOGU PODJEDNAKO DA SE NADAJU NEKOJ KARIJERI. OVE DVE GRUPE SIGURNO SU DOBRE I TO ĆETE SAMI OTKRITI.

ERASERHEAD/DRAWBACKS

 

Advertisements

4 thoughts on “ERASERHEAD Untitled – DRAWBACKS Demo 1999 (SER)

  bjesodrag said:
  December 4, 2015 at 02:59

  Možeš li, molim te, da ponovo okačiš ovu kasetu. Hvala

  aktivista responded:
  December 5, 2015 at 09:52

  PONOVO kačim kasete samom ako i Ti kao korisnik ovog sajta imaš neku dobru kasetu za razmenu. Dakle ajde popiši malo šta imaš u kući, ja odaberem, ti pošalješ a zatim ja postavim ERASERHEAD. To je tehnologija “ponovonog kaćenja na ovom sajtu”
  HVALA UNAPRED NA RAZUMEVANJU

  bjesodrag said:
  December 7, 2015 at 22:50

  Imam mnogo toga, kao što sam btw, imao i ovu kasetu. Ostala je u deku i klinka je pustila presnimavanje (nisu bili polomljeni jezičci). Inače, ako ti je potrebna kakva informacija Miša (gitarista ) trenutno svira u grupi Potres a Miki je posle služenja vojnog roka na Kosovu 1999. zamenio mesta za osećaj stvarnost-privid i više ne svira. Pesma Samo ti je posvećena sestri mog drugara koja se udala u Požarevcu i živi negde preko (Austrija mislim) i napisao ju je Miki. Pesmu Skrivena kamera je obradila smederevska grupa Potres na albumu El Grande iz 2003.
  Rado ću sa tobom razmeniti kasete ne zbog same menjaže (mrzim taj izraz) već zbog toga što veoma cenim postojanje ovog bloga. Nabacaj par naslova koja te zanimaju i valjda imam nešto od toga.

  Pozdrav

  aktivista responded:
  December 8, 2015 at 18:48

  HVALA na ovom interesantnom pismu! Inače odmah da kažem ja volim izraz MENJAŽA! Da nema tog izraza i te radnje ne bi bilo ni ovog bloga. Počni da voliš taj izraz jer je on suština BLOGERISANJA S AMUZIKOM! Pošalji nekakav katalog na email sastaroggramofona@gmail.com i eto, pregledaću pa ću nešto da odaberem z aovaj snimak!
  ŽIVELA RAZMENA SNIMAKA

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s