Prodaja-Shop

 

 

 

EMAIL je sastaroggramofona@gmail.com

Ako ikom zatreba da prebaci nešto sa VHS traka, dobrih starih medija koji nikad nisu podbacivali preporučujem ovaj dobri PHILIPS videorikorder VCR 75. Odlično radi sve su mu funkcije u redu. NEMA DALJINAC ali samo za tričavih 2500. dinara.

Evo jo[ jednog novog MD ovde na blogu za prodaju i menjanje. U pitanju je odlicni model SONY MZ N505 cije su sve operacije u funkciji ali nema nista od opreme osim kabla za prenos podataka sa kompjutera. Radi na jednu bateriju od 1,5 V i to jako dugo. Ima ulaz za opticki kabl, mozete na njemu slusati vase omiljene mp3 fajlove. Cijena, prava sitnica 5000.- dinara, nema cenjkanja moze razmena.


 

email . . . sastarogoggramofona@gmail.com

E sad imamo jedan mali lep walkman kao za poklon-player za Novu godinu SONY WM-EX521 samo za 1000. dinara jer nema ni slušalice ni daljinac ali sve funkcije mu rade i ako nabavite bilo koje slušalice radiće vam besprekorno. Radi na jednu bateriju od 1.5 V običnu i to jako dugo.

Evo nečeg što ja prodajem a tiče se digitalnog snimanja na MiniDisc. Najopakiji model u kolekciji je naravno MZ-R3 koji kao nov košta


i dan danas oko 600 $. Ovaj moj primerak prodajem za  40 evra.

Ima napajanje i original torbicu a RADE SVE FUNKCIJE!.

Drugi model je MZ-R37, moj prvi MD koji se jadan naradio po koncertima.

Sigurno najlepše moje snimke sa raznih koncerata napravio je ovaj uredjaj. Vidim da ga neke budale po internetu prodaju za čitavih 170 evra što je glupost jer je to njegova originalna cena pre od oko 10 godina, minimum. Cena ovog mog primerka je 50 evra može cenkanje i razmena. Sve funkcije rade besprekorno, ima daljinac nema slušalice ali ima optički kabl. Radi na dve baterije od 1.5 V, negde sam zagubio kabl za struju. Za njega želim troglavi dek ili neki prenosivi portabl kasetofon dobrih karakteristika (DAT).

A sad jedan starinski model rekordera koji napola radi ali se da popraviti je AIWA TP-60R koji može da bude interesantan i ovako napola u upotrebi kao model za gledanje. Veoma interesantan model firme AIWA za koji tražim 50 eura.

Slike su sa jednog ruskog sajta ali ovaj moj primerak ništa lošije ne izgleda. Telefon znate a email je na sajtu. Fotografije ispod ove prve su prave od modela koji posedujem.


Želite li svoju dragu da častite zaista lepom kasetom vanrednog dizajna evo vam prilike. TDK AR Special edition je kaseta, po mojoj slobodnoj proceni, zaista kaseta za poklon devojci. Ograničeni tiraž značio je nekad nešto, da je imala visoku cenu. Ovde na ovom blogu cena joj je 200. dinara.

KUPUJEM PORTABLE CASSETTE DECK bilo koje firme ali da dobro i da su sve funkcije u pogonu. Tražim lep primerak koji ima dosta ulaza i izlaza kao ovi dole sa slika.3 thoughts on “Prodaja-Shop

  tool said:
  December 19, 2009 at 03:01

  оно што сам тражио, хвала

  aktivista responded:
  December 19, 2009 at 12:44

  ŠTa si tražio?

  Goran Vukotic said:
  November 27, 2011 at 11:39

  Znam da nije direktno vezano za ovu temu, ali mozda mi mozete pomoci…

  K U P U J E M !!!!

  slusalice SENNHEISER HD 414X ili HD 424X

  Beograd 064 331 6547

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s